Hoe vind ik het beste dames sporthorloge?

Polar Vantage V2 sporthorloge voor dames.

Dames sporthorloges onderscheiden zich vaak van heren sporthorloges door de grootte van de horlogekast, de kleur van de horlogekast en het horlogebandje en soms door specifieke functies voor vrouwen, zoals het bijhouden van de menstruatiecyclus.

Je kunt in ons overzicht met alle sporthorloges bekijken welke functies je belangrijk vindt. Daarnaast zie je bij ieder horloge ook de afmeting van de horlogekast. Heb je een smalle pols? Dan is een formaat tot 42mm doorsnede het meest comfortabel.

Kleinere horlogekast

Veel dames hebben een smallere pols dan heren, en hoewel een groter sporthorloge soms een beter overzicht biedt (door een groter scherm), is het dragen van een groot sporthorloge niet altijd comfortabel. Zo moeten sporthorloges met optische hartslagmeting (groene LED lampjes achterzijde) vrij strak om de pols gedragen worden. Bij een te grote horlogekast en een smalle pols kan dit nog wel eens oncomfortabel aanvoelen.

Een ander nadeel van een grote horlogekast kan zijn dat de mouwen van je shirt of jas er niet makkelijk overheen passen. Damesshirts en jassen hebben vaak vrij smalle mouwen, als er dan ook nog zo'n enorm horloge onder moet, dan lukt dat niet altijd, of het voelt niet erg prettig.

Sporthorloges voor vrouwen

Om je een idee te geven van de best beoordeelde dames sporthorloges, hebben we een top 5 gemaakt. Dat maakt de zoektocht misschien wat makkelijker, en de kans groter dat je straks super blij bent met je nieuwe sporthorloge. Alle genoemde horloges zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, van zowel horlogekast als horlogebandje. Bij sommige modellen kun je ook kiezen voor een kleinere horlogekast en zelfs voor een andere vorm horlogekast (Garmin Venu Sq)

>> Direct naar: Alle sporthorloges vergelijken

Dit zijn de beste sporthorloges voor dames

1
Garmin Venu 2

Garmin Venu 2

Deze Health smartwatch beschikt over geavanceerde functies voor gezondheidsbewaking en fitness, zodat je beter begrijpt wat er in je lichaam gebeurt.

Adviesprijs:
€ 349

2
Polar Ignite 2

Polar Ignite 2

Een strak en slank sporthorloge dat er 24/7 goed uitziet en goed zit. Met advies voor je workouts, herstel en slaap. En ontspan met de begeleide ademhalingsoefening.

Adviesprijs:
€ 229

3
Garmin Fenix 7

Garmin Fenix 7

Combinatie van de beste eigenschappen van de Garmin fitness- en outdoorsporthorloges. Geavanceerd ontwerp voor topprestaties.

Adviesprijs:
€ 699

4
Fitbit Sense

Fitbit Sense

Meest geavanceerde gezondheids- en sporthorloge van Fitbit. Volg je sportactiviteiten, stressniveau's, slaap en maak slimmere keuzes voor je fitheid. Inclusief 'Daily Readiness Score'.

Adviesprijs:
€ 299

5
Suunto 3

Suunto 3

Blijf actief met gepersonaliseerde, adaptieve trainingsbegeleiding en houd je fitheid in de gaten met 24/7 activiteitsregistratie, inclusief slaapkwaliteit, stress en herstel.

Adviesprijs:
€ 179

Bijhouden menstruatiecyclus

Garmin functie voor bijhouden menstruatiecyclus.

De menstruatiecyclus kan een indicatie geven van je algehele gezondheid. Het maakt niet uit of je regelmatig of onregelmatig menstrueert, in de overgang bent of helemaal geen menstruatie hebt, het bijhouden van je fysieke en emotionele symptomen kan je helpen om patronen en eventuele afwijkingen te herkennen.

Bij Garmin kun je in de Garmin Connect App alle symptomen, begin- en einddatum van je menstruatie en persoonlijke notities registeren. Na verloop van tijd krijg je overzichten waarin de patronen en eventuele schommelingen duidelijk zijn weergegeven.

Wanneer je de menstruatiecyclus bijhoudt en vastlegt, ontvang je menstruatieherinneringen en vruchtbaarheidsvoorspellingen. Hoe meer je registreert, hoe nauwkeuriger zullen de voorspellingen zijn en hoe beter je je eigen lichaam leert kennen.

Ook als je zwanger bent, kun je jouw lichaam in de gaten houden door je zwangerschap te volgen. Registreer elke dag hoe je je voelt, ontdek hoe lichaamsbeweging en voeding je kunnen helpen, houd de bewegingen van je baby bij en nog veel meer.

Deze functie van het bijhouden van de menstruatiecyclus tref je op de meeste sporthorloges van Garmin aan.

Alle sporthorloges vergelijken?

Adverteren op deze website?

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Copyright 2022 Springveer IT. Webdesign door Trail Magic Internetdiensten