Wat is het beste sporthorloge voor fitness?

Garmin fitness horloge.

Als je een sporthorloge nodig hebt voor fitness dan heb je heel wat keuze. Basisfuncties zoals hartslagmeting en bijhouden hoeveel calorien je verbrand hebt, kunnen ze eigenlijk allemaal. Dus welke functies zou je nog meer willen? Welke extra fitnessfuncties zijn er beschikbaar?

Je kunt fitnessen gewoon voor je plezier, om conditie te verbeteren, om af te vallen, om sterker te worden, of een combinatie van deze redenen. Voor conditieverbetering en gewicht verliezen is het trainen in hartslagzones of intensiteitszones zeer efficient. Gelukkig bieden alle sporthorloges op onze site de mogelijkheid om in jou eigen hartslagzones te trainen.

Garmin fitness horloges

De sporthorloges van Garmin zijn het het meest compleet voor wat betreft fitness functies. Een uitgebreide hoeveelheid aan beschikbare sportprofielen, en een heel scala aan geanimeerde workouts voor o.a. cardio-, kracht-, HIIT-, yoga- en pilatestrainingen (kan per model varieren). Tevens zijn de horloges voorzien van een automatische herhalingsteller, dus zelf je aantal squats tellen is niet meer nodig.

Daarnaast kun je met behulp van Garmin Connect (gratis app) je eigen workouts samenstellen en uploaden naar je eigen Garmin sporthorloge. Zo kun je heel makkelijk je eigen trainingsschema volgen.

Polar fitness horloges

Ook de sporthorloges van Polar bieden een uitgebreid programma aan sportprofielen en voorgeprogrammeerde geanimeerde workouts. Polar Fitspark is een trainingsprogramma die je dagelijks oefeningen voorstelt geselecteerd op basis van je fitnessniveau, trainingsgeschiedenis en je herstel. Dagelijks krijg je 2 tot 4 verschillende trainingsopties waar je uit kunt kiezen.

Om ook je rust in de gaten te houden kun je met Polar Nightly Recharge je slaap in de gaten houden em biedt de functie Serene je de mogelijkheid om begeleide ademhalingsoefeningen te doen.

>> Direct naar: Alle sporthorloges vergelijken

Dit zijn de beste sporthorloges voor fitness

1
Polar Unite

Polar Unite

Volwaardig basis sporthorloge mét gezondheidsfuncties zoals slaap- en herstelmeting. 24/7 hartslagmeting aan de pols en activiteitsmeting.

Adviesprijs:
€ 149

2
Fitbit Sense

Fitbit Sense

Meest geavanceerde gezondheids- en sporthorloge van Fitbit. Volg je sportactiviteiten, stressniveau's, slaap en maak slimmere keuzes voor je fitheid. Inclusief 'Daily Readiness Score'.

Adviesprijs:
€ 299

3
Garmin Venu 2

Garmin Venu 2

Deze Health smartwatch beschikt over geavanceerde functies voor gezondheidsbewaking en fitness, zodat je beter begrijpt wat er in je lichaam gebeurt.

Adviesprijs:
€ 349

4
Polar Ignite 2

Polar Ignite 2

Een strak en slank sporthorloge dat er 24/7 goed uitziet en goed zit. Met advies voor je workouts, herstel en slaap. En ontspan met de begeleide ademhalingsoefening.

Adviesprijs:
€ 229

5
Suunto 5 Peak

Suunto 5 Peak

Adviesprijs:
€ 299

Alle sporthorloges vergelijken?

Adverteren op deze website?

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Copyright 2022 Springveer IT. Webdesign door Trail Magic Internetdiensten