Contact met Alle-sporthorloges.nl

Het team van Alle-sporthorloges.nl heeft de informatie op deze website met de grootste zorgvuldigheid voor u samengesteld. Heeft u vragen of misschien wel tips over de inhoud? Stuur dan gerust een bericht naar: contact.springveer@gmail.com.

Let op: omdat wij zelf geen verkoper zijn van sporthorloges kunt u bij ons niet terecht voor (technische) vragen over de getoonde merken en/of horloges. Onze pagina is puur informatief. Indien u vragen heeft over het merk verzoeken wij u contact op te nemen met het betreffende merk van uw keuze.

Alle-sporthorloges.nl is een initatief van:
Springveer-IT in samenwerking met Trail Magic
Sideriusstraat 8
7841KA Sleen
contact.springveer@gmail.com

Veelgestelde vragen

Nee. Alle-sporthorloges.nl is een informatieve website met alle informatie over sporthorloges, wij verkopen zelf geen sporthorloges. Op de websites tref je wel verwijzingen/links aan naar (door ons goedgekeurde/gerenomeerde) verkopers van sporthorloges, waar je een sporthorloge kunt kopen.

Ja. Ja, dat kunnen we zeker. Kom je er met de informatie op de website niet uit, of heb je specifieke vragen? Stuur ons gerust een berichtje, we helpen je graag bij het vinden van jou beste sporthorloge.

Wij hebben ervaring met een hoop sporthorloges, maar niet met alle modellen. Maar stel gerust je vraag, we zullen ons best doen om je te helpen.

Een groot aantal van de sporthorloges op de website hebben we zelf getest of in bezit. Zo kunnen we je van de juiste informatie voorzien, en eventueel op weg helpen bij mogelijke vragen over sporthorloges.

Als je doorklikt naar de website waar je het horloge kunt bestellen ontvangen wij een kleine vergoeding. Het kost jou niets extra's.

Het kost tijd en geld om deze website werkend te houden en de informatie zo actueel mogelijk te houden. Daarom tref je op de site regelmatig verwijzingen/links aan naar winkels waar je sporthorloges kunt kopen. Wij ontvangen soms een kleine vergoeding (een paar euro) als je vervolgens bij die winkel een aankoop doet en het kost jou niets extra's.

Wij ontvangen niet voor elk horloge een zogenaamde verwijs-vergoeding.

Omdat wij naast de bekende merken ook minder bekende (en vaak goedkopere) horloges vermelden krijg je een compleet overzicht van alle modellen en alle opties.

...

Alle sporthorloges vergelijken?

Adverteren op deze website?

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Copyright 2022 Springveer IT. Webdesign door Trail Magic Internetdiensten