De nieuwe Garmin Approach S12 2022 Edition

Gepubliceerd op 17-05-2022

Nieuwe Garmin Approach S12 2022 Editie

Een van de Garmin Approach modellen is vernieuwd, naar een 2022 uitvoering: de Garmin Approach S12 2022 Edition. De Approach lijn is speciaal voor golfers, met unieke functies die alleen voor golf interessant zijn, zoals bijvoorbeeld 42.000 vooraf geladen golfbanen, slagafstand, digitale scorekaart en hindernissen op de baan.

Wat is er nieuw aan de Garmin Approach S12 2022 Edition?

Garmin Approach S12 2022 Edition modellen.

Het aantal vooraf geinstalleerde golfbanen is uitgebreid naar ruim 42.000 banen van over de hele wereld. Zie nou nog maar eens tijd te vinden om al die banen te bezoeken!

Deze nieuwe 2022 uitvoering is verkrijgbaar in een aantal extra kleuren. Naast de standaard zwarte variant kun je nu ook kiezen voor een mooie diep donkerblauwe kleur (Tidal Blue), of een meer turqoise variant (Neo Tropic). De bandjes zijn van 100% siliconen.

Naast deze vernieuwingen bevat de Garmin Approach natuurlijk de basis golffuncties die je van Garmin mag verwachten. Dat maakt dit 'instapmodel' een zeer compleet golfhorloge waar de meeste recreatieve golfers prima mee uit de voeten kunnen. Wil je meer? Kijk dan eens naar de Approach S42 of Approach S62.

De Garmin Golf App

Garmin Approach S12 2022 Golf horloge.

Met de gratis Garmin Golf App kun je de functionaliteit van je Approach uitbreiden met een aantal leuke functies. Zoals:

  • rondes analyseren
  • overzicht van prestatiestatistieken
  • verbinding maken met medegolfers
  • vergelijken met medegolfers
  • baanstatistieken
  • scorekaartgeschiedenis
  • clubgegevens

Kijk voor een informatie over de Garmin Golf App op de site van Garmin: Garmin Golf App.

Transflective Memory in Pixel (MIP) display

Polar Pacer Pro hardloper.

Een transflectief Memory-In-Pixel scherm biedt twee grote voordelen ten opzichte van de goedkopere LCD schermen: betere afleesbaarheid bij buitengebruik en zonnige omstandigheden en minder stroomverbruik (dus langere batterijduur).

De reflecterende eigenschappen zorgen ervoor dat extern licht wordt gebruikt om het scherm nog helderder te maken. Hierdoor blijft het scherm in felle zon en buitengebruik heel goed leesbaar en zorgt het voor uitstekende kleuren.

Voor de Memory-In-Pixel (afgkort MIP) techniek zijn pixels voorzien van een eigen SRAM geheugen, hierdoor kunnen pixels per stuk worden aangestuurd. Dit in tegenstelling tot de 'oude' aanstuurtechniek waarbij hele lijnen met pixels tegelijkertijd worden aangestuurd. Dit per-pixel aansturen, wat perfect is voor (sport)horloges met relatief weinig bewegend beeld, resulteert in een laag stroomverbruik en dus een langere batterijduur.

Bron: Garmin

Benieuwd naar alle horloges van Garmin? Bekijk hier het complete assortiment van Garmin!

Alle sporthorloges vergelijken?

Adverteren op deze website?

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Copyright 2022 Springveer IT. Webdesign door Trail Magic Internetdiensten