Garmin Enduro 2 Ultraperformance sporthorloge

Gepubliceerd op 10-08-2022

Nieuw Garmin Enduro 2 ultraperformance sporthorloge

Het zeer populaire Garmin Enduro model heeft een opvolger, de Garmin Enduro 2 ! Geschikt voor nog extremere omstandigheden, nog langere sportactiviteiten en voorzien van veel extra functies die het duursporten nog leuker maken. En dat in een horloge van slechts 70 gram.

Ultra lang sporten met Garmin en meer!

Garmin Enduro 2 sportprofielen

Hoelang wil je sporten ... een uur? Drie uur? Tien uur? Het kan allemaal met deze nieuwste Garmin Enduro 2. In GPS modus, en met tussendoor bijladen op zonne-energie, kun je zelfs tot 150 uur doorgaan zonder dat je 'm aan de oplader hoeft aan te sluiten.

Welke functies kun je nog meer gebruiken tijdens je extreme workout?

 • SatIQ technologie
  Maximaliseert de levensduur van de batterij.
 • Adventure Race-app
  Hou al je gegevens bij tijdens de race.
 • PacePro technologie
  Helpt je tempo te houden.
 • Visuele raceprognose
  Geeft een schatting van je beste tempo voor de afstand.
 • Hersteltijdadvies
  Zie na elke workout hoelang je nodig hebt voor optimaal herstel.
 • Nextfork kaartengids
  Zie de afstand tot het volgende kruispunt.
 • ABC-sensoren
  Navigeer met hoogtemeter, barometer en elektronisch kompas.

De lijst met functies van dit Garmin sporthorloge is bijzonder lang. Check de site van Garmin om een overzicht te zien van alle functies van de Garmin Enduro 2.

Sporthorloge voor extreme omstandigheden

Extreem sporten met Garmin Enduro 2

Naast de ultralange batterijduur zijn er nog meer functies en eigenschappen die in extremere omstandigheden van pas kunnen komen. Zoals een zeer sterke behuizing met titanium onderdelen en krasbestendige saffierlens. In combinatie met de comfortabele UltraFit horlogeband zal geen omgeving te extreem zijn voor dit sportieve horloge.

Garmin heeft de Enduro 2 ook voorzien van een super heldere multi-LED zaklamp. De lamp bevindt zich aan de bovenzijde van de horlogekast en is eenvoudig in te schakelen. Daarnaast kun je kiezen voor twee verschillende kleuren licht: wit of rood.

Door het gebruik van meerdere wereldwijde satelietnavigatiesystemen (GPS, GLONASS, Galileo) krijg je een grotere nauwkeurigheid van je positie. In gebieden waar de signalen zwak zijn kun je hierdoor toch een redelijk nauwkeurige positiebepaling krijgen.

Hou je herstel in de gaten!

Slaapherstel na sporten

Bij extreme inspanningen hoort een goed herstel. Garmin heeft diverse functies in dit sporthorloge gestopt om het herstel goed te laten verlopen en om je algehele gezondheid in de gaten te houden. Niet alleen je hartslag wordt gemeten aan je pols, maar ook de zuurstofopname van je lichaam.

De Health Snapshot functie registreert in 2 minuten belangrijke gegevens zoals hartslag, hartslagvariabiliteit, zuurstofname (Pulse Ox), ademhaling en stress. Hiervan krijg je een rapport met statistieken die je kunt opslaan of delen via de Garmin Connect app.

Het beste herstel vindt plaats tijdens de slaap. De Garmin Enduro 2 geeft je een volledig overzicht van je lichte, diepe en REM-slaapfasen en berekent ook een slaapscore. Alle statistieken over je slaap kun je overzichtelijk zien in een speciale widget. Zo kun je goed zien of je voldoende slaapt en of je slaap kwalitatief ook voldoende is.

Bron: Garmin

Benieuwd naar alle horloges van Garmin? Bekijk hier het complete assortiment van Garmin!

Alle sporthorloges vergelijken?

Adverteren op deze website?

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Copyright 2022 Springveer IT. Webdesign door Trail Magic Internetdiensten