Nieuw: Garmin Forerunner 955

Gepubliceerd op 09-06-2022

Nieuwe Garmin Forerunner 955 hardloophorloge.

De beste en nieuwste trainingstools voor hardlopers en triatleten zijn vanaf nu te vinden op de nieuwe Garmin Forerunner 955 en Forerunner 955 Solar. De Solar uitvoering kan tot 20 dagen meegaan in smartwatch modus, en tot 49 uur in GPS modus. Eindeloos sporten zonder (batterij)zorgen!

Forerunner 955: opvolger succesvolle Garmin Forerunner 945

Garmin Forerunner 955 pols hardloper.

De Garmin Forerunner 945 is al jaren een van de meest succesvolle hardloophorloges van Garmin. Maar de ontwikkelingen gaat hard, dus tijd voor een vernieuwing: Garmin Forerunner 955. Een sporthorloge voor hardlopers en triatleten die hun prestaties naar een hoger niveau willen tillen.

De 955 is wat betreft formaat een fractie van een millimeter kleiner dan de 945, maar het horlogescherm is groter en overzichtelijker: 260x260 pixels voor de 955 ten opzichte van 240x240 pixels voor de 'oude' 945. Wat betreft uiterlijk is de Forerunner 955 ook iets veranderd, zo geven bijvoorbeeld de zilverkleurige knoppen het horloge een chique uiterlijk.

De adviesprijs ligt 50 euro hoger dan de adviesprijs van de Forerunner 945. Maar daarvoor krijg je wel een lading aan extra functies, een duidelijker scherm en de beste GPS verbinding.

Nieuwe functies Garmin Forerunner 955

Modellen Garmin Forerunner 955.

Met de nieuwe hardloopfuncties kun je nog effectiever trainen, beter je energie verdelen en rust pakken op de momenten dat je lichaam het nodig heeft. Een aantal van de nieuwe functies zijn o.a.:

  • Training Readiness
  • Op basis van onder meer je slaapkwaliteit, herstel en trainingsbelasting ontvang je fitheidscores. Zo kun je bepalen met welke intensiteit je die dag het best kunt sporten.
  • HRV-status
  • Met de HRV-meting, die tijdens je slaap wordt gemeten, krijg je meer inzicht in je algehele gezondheid, training en herstel.
  • Morning Report
  • Ontvang iedere ochtend een overzicht van je slaap, HRV-status, trainingsfitheid en de weersvoorspellingen voor die dag.
  • Race Widget
  • Makkelijker voorbereiden op je volgende wedstrijd met trainingstips, gepersonaliseerde dagelijks aanbevolen workouts en voorspellingen van je finishtijd op basis van koersgegevens, het weer en je prestaties.
  • Multi-band GPS
  • Met het nieuwste multi-band GPS systeem blijf je in iedere omgeving altijd up-to-date over je locatie en koers.

Er zijn nog meer interessante nieuwe functies toegevoegd aan dit nieuwste Forerunner model, en een aantal bestaande functies zoals dagelijks aanbevolen workouts en trainingssstatus hebben een upgrade gekregen. Check alle specificaties op de website van Garmin.

Navigeren met Garmin Forerunner 955 Solar

Hardloopster met nieuwe Garmin Forerunner 955.

De Forerunner 955 is ook leverbaar in een zogenaamde Solar uitvoering. Deze is voorzien van Power Glass, waardoor je de levensduur van de batterij flink kunt verlengen. Zo kan het sporthorloge wel tot 20 dagen mee in de smartwatch-modus.

Met de multi-band GPS ondersteuning krijg je toegang tot meerdere wereldwijde satelietnavigatiesystemen en hun frequenties, waardoor je zelfs in verafgelegen gebieden zeer nauwkeurige informatie krijgt over je positie, routes, afgelegde afstanden etc.

Combineer deze functies met de uitstekende full-colourkaarten die beschikbaar zijn op je sporthorloge, en navigeer heel de wereld over. Of je nou in een drukke stad je hardloopronde doet, of ergens diep in een donker bos, deze Garmin Forerunner 955 houdt je altijd op de hoogte van je positie en route.

Bron: Garmin

Benieuwd naar alle horloges van Garmin? Bekijk hier het complete assortiment van Garmin!

Alle sporthorloges vergelijken?

Adverteren op deze website?

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Copyright 2022 Springveer IT. Webdesign door Trail Magic Internetdiensten