Nieuw: Huawei Watch Fit 2 sport- en smartwatch

Gepubliceerd op 19-08-2022

Nieuw sporthorloge van Huawei: Watch Fit 2

Huawei lijkt de weg naar de sporter gevonden te hebben, en komt met een nieuw model smartwatch met een aardige hoeveelheid sportfunctionaliteit: Huawei Watch Fit 2. Ideaal als je van alles wat wilt: sport, health en ook nog smart! En voor een hele nette adviesverkoopprijs van € 149,99.

Verschillende uitvoeringen

Nieuwe modellen Huawei Watch Fit 2

Dit nieuwe horloge van Huawei komt in een drietal verschillende uitvoeringen:

  • Active Edition
  • De meer sportieve uitvoering met siliconen horlogebandje.
  • Classic Edition
  • Een klassieke uitvoering met lederen horlogebandje en aluminium behuizing aan de voorzijde.
  • Elegant Edition
  • De elegante uitvoering met Milanees bandje en ook aluminium behuizing aan de voorzijde.

Wat betreft functionaliteit zijn ze allen gelijk, alleen de behuizing en het horlogebandje zijn verschillend. Door de wat sjiekere behuizing en bandjes zijn de Classic en Elegant edition wat duurder dan de Active edition: Classic Edition € 179,99, Elegant Edition € 229,99.

Bekijk alle verschillende uitvoeringen op de website van Huawei.

Sporten en meer met Huawei

Hardlopen met Huawei

Deze Huawei Watch Fit 2 bevat naast de gebruikelijke smartwatch functies en aardige hoeveelheid aan sportfuncties. Aangezien hardlopen de meest populaire sport is waarbij sporthorloges gebruikt worden, bevat dit sporthorloge een flinke hoeveelheid functies die je bij hardlopen goed kunt gebruiken.

Functies zoals geanimeerde warming-up en stretch oefeningen, realtime hardloopgevens zoals hartslag, snelheid, afstand, trainingsprogramma's en de route die je gelopen hebt.

En hou je van muziek luisteren tijdens het hardlopen? De Watch Fit 2 beschikt over een intern geheugen waardoor je, zonder dat je je telefoon bij je hebt, naar je favoriete muziek kunt luisteren.

Multifunctionele gezondheidsmanager van Huawei

Uitgebreide gezondheidfuncties op de nieuwe Watch Fit 2

Dit nieuwe Huawei horloge biedt hoogwaardige, slimme functies om je gezondheid in de gaten te houden, inclusief SpO2- (zuurstofgehalte), hartslag-, slaap-, en stressmonitoring.

Het TruRelax algoritme kan de hele dag je stressniveau monitoren. Wordt de stress te hoog? Dan kun je gebruik maken van kalmerende ademhalingsoefeningen om je te helpen te relaxen en ontspannen.

De datagestuurde cycluskalender maakt het makkelijk om je menstruatiecyclus bij te houden. Zodra je ongesteld moet worden krijg je herinneringen zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Tot slot de TruSleep functie, die zeer uitgebreid is. Dit algoritme kan zes veelvoorkomende slaapproblemen identificeren en biedt meer dan 200 datagestuurde tips om je slaap te verbeteren.

Bron: Huawei

Benieuwd naar alle horloges van Huawei? Bekijk hier het complete assortiment van Huawei!

Alle sporthorloges vergelijken?

Adverteren op deze website?

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Copyright 2022 Springveer IT. Webdesign door Trail Magic Internetdiensten