Nieuwe hardloophorloges: Polar Pacer

Gepubliceerd op 13-04-2022

Nieuwe Polar Pacer Pro hardloophorloges

Harlopen is 's werelds populairste sport, en voor al die hardlopers heeft Polar een geheel nieuwe collectie hardloophorloges ontwikkeld, de Polar Pacer Series. Polar Pacer voor beginnende en gevorderde hardlopers, en de Polar Pacer Pro voor de echte fanatiekelingen die alles willen inzetten om een betere en snellere hardloper te worden.

Wat is de Polar Pacer (Pro)?

Polar Pacer Pro hardloper.

De Polar Pacer Pro is een ultralicht hardloophorloge met een aantal nieuwe en verbeterde functies. Zoals het nieuwe antenne ontwerp voor een nog nauwkeurigere GPS positie, een verbeterd MIP (Memory-In-Pixels) display voor perfecte leesbaarheid in zonlicht en een duurzame batterij waarmee je tot 35 uur lang kunt trainen op een enkele lading.

De nieuwe hardware van deze Polar Pacer series, is sneller en responsiever dan alle eerdere modellen van Polar. De Pacer (Pro) biedt een vloeiende en soepele gebruikerservaring, naadloze menu overgangen en workouts die supersnel opstarten.

Elk onderdeel van de Pacer serie is ontworpen voor een perfecte hardloopervaring. Zo licht als een veertje, compact ontwerp, ergonomische knoppen en een elegante aluminium rand. Ook de achterzijde is vernieuwd, deze is nu nog platter waardoor er beter contact is met de huid, voor een nog nauwkeurigere (pols) hartslagmeting. Al met al een zeer comfortabel sporthorloge die ook heel geschikt is voor dagelijks gebruik.

Helder scherm, extreem lange batterijduur, loopkrachtmeting

Polar Pacer Pro modellen.

Dankzij het ultra-duurzame Gorilla 3.0 glas, is het scherm nog dunner dan voorheen. Hierdoor komt het MIP reflecterende kleurendisplay dichterbij het oppervlak voor maximale leesbaarheid in alle omstandigheden. Stel je eigen scherm samen met de statistieken die jij belangrijk vindt, en dankzij het 'always-on' display zie je in een oogopslag alle gegevens die je nodig hebt.

Dit vernieuwde scherm is energiezuinig, en dat in combinatie met de ultramoderne batterij kun je 35 uur lang sporten op een batterijlading. Of 7 dagen in de horlogemodus met 24/7 hartslagregistratie. Dat zijn pas tijden waar je iets mee kunt!

Naast de hartslagzones en snelheidszones kun je met de Polar Pacer (Pro) nu ook trainen in vermogenszones, zonder extra sensor. Deze nieuwe functie wordt aangestuurd door de ingebouwde barometer. Deze meet de vermogenswaarden in watt, en dus direct aan de pols. Zo kun je continu je hardloopintensiteit controleren en zorgen dat je niet te hard of te langzaam gaat.

Hardlooptools

Polar Pacer Pro hardlopen.

Of je nu je eerste kilometers aan het uitvinden bent of al een paar wedstrijden achter de rug hebt, zowel de Pacer als de Pacer Pro bieden alle functies die je nodig hebt om je trainingen en wedstrijden te plannen, bij te houden en te analyseren. Deze nieuwe hardloophorloges maken gebruik van de eigen algoritmen van Polar om krachtige trainings- en hersteltools in een pakket samen te brengen voor een weergaloze hardloopervaring.

Welke functies kun je o.a. verwachten?

  • Basis hardloopfuncties zoals: tempo, tijden, rondetijden, stopwatch
  • Trainingsdoelen
  • Hardloopprofielen
  • Routebegeleiding
  • Prestatietest hardlopen
  • Wandeltest
  • Runningindex
  • Slaap functies
  • Muziekbediening
  • Smartwatch functies

Bron: Polar

Benieuwd naar alle horloges van Polar? Bekijk hier het complete assortiment van Polar!

Alle sporthorloges vergelijken?

Adverteren op deze website?

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Copyright 2022 Springveer IT. Webdesign door Trail Magic Internetdiensten