Suunto app gaat voor groot!

Gepubliceerd op 25-03-2022

Suunto Peak perfect voor outdoor gebruik.

Op een apparaat met een groot scherm, zoals een iPad of een Android-tablet, kun je meer details ervaren bij het route plannen en analyseren van je trainingsgegevens. We geven je graag alvast wat tips over de voordelen van de Suunto app op een groter scherm.

Routes plannen

Routes plannen met Suunto

Voor het plannen van routes is een groter scherm ideaal, dat biedt je veel meer overzicht. Het gebruik van verschillende kaartlagen, sportspecifieke heatmaps en het schakelen tussen 2D en 3D maakt het plannen nog makkelijker. Het synchroniseren van de routes met je Suunto horloge is heel eenvoudig. Zodra de routes zijn opgeslagen worden ze automatisch geupload naar de cloud. De synchronisatie met je Suunto vindt plaats op het moment dat je de Suunto-app opent op je telefoon. En klaar, lopen maar!

3D routes met animaties

Suunto visualiseert 3D routes

Om je avontuur (of die van je vrienden) nogmaals te kunnen ervaren, kun je een 3D-animatie bekijken van je sportactiviteiten. Deze animatie kun je ook delen met je vrienden, dan wordt de animatie afgespeeld in de webbrowser. Je kunt aan de training of wedstrijd ook beschrijvingen en foto's toevoegen, zo wordt je verhaal nog completer.

Analyseer al je trainingen en wedstrijden

Analyse van je gegevensAl je activiteiten kun je tot in detail analyseren met de trainingsgrafieken. Maak gebruik van de hoofdgrafiek, vergelijkingsgrafiek en de achtergrondgrafieken om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen. De gegevens zijn uiteraard ook in detail te bekijken, voor als je een nog gedetaileerdere analyse wilt maken.

Bron: Suunto

Benieuwd naar alle horloges van Suunto? Bekijk hier het complete assortiment van Suunto!

Alle sporthorloges vergelijken?

Adverteren op deze website?

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Copyright 2022 Springveer IT. Webdesign door Trail Magic Internetdiensten