Let op, op mobiel is deze tabel lastig te bekijken vanwege de hoeveelheid informatie.

Alle multi-sporthorloges van 2022 vergelijken

Suunto 7 modellen horloges.

Welk sporthorloge sluit het best aan bij jouw wensen? Wat is voor jou het beste sporthorloge? Raak je verdwaald in de enorme hoeveelheid specificaties van sporthorloges? Maak gebruik van onze vergelijkingstabel en ontdek welk sporthorloge het best bij jouw wensen past.

Het overzicht bevat zoveel mogelijk horloge specificaties die met elkaar te vergelijken zijn. Vink heel eenvoudig de functies aan die je nodig hebt, en je ziet direct welke sporthorloges hieraan voldoen. De sporthorloges in deze tabel zijn allemaal kwalitatief hoogwaardige sport horloges van de grote merken, zoals Garmin, Polar, Suunto, Fitbit en Huawei.

En kom je er niet uit? Stuur ons gerust een bericht, we helpen je graag om jouw ideale sporthorloge te vinden.

Hardlopen
Fietsen
Zwemmen
Multisport
Outdoor
Fitness
Golf
Duiken
Gezondheid

Hartslag
Stappen
Afstand
Snelheid
Positie (GPS)
Hoogte (GPS)
Hoogte (barometer)
Diepte
Temperatuur
Slaap
Stress

Calorie
VO2max
Saturatie
Herstelstatus
LiveTracking
Menstr. cyclus

Navigatie
Kaart ondergronden
SmartWatch
Muziekbediening
Muziekopslag
Kleurenscherm
Touchscreen

Welk sporthorloge past bij mij?

Suunto Peak 5 multisport horloge.

Een nieuw sporthorloge koop je niet zomaar even. De keuze is enorm, van eenvoudige hartslagmeter tot bijna een mobiel kantoor. En dan ook nog de sporthorloges die specifiek voor één doel zijn, zoals duiksporthorloges of sporthorloges voor bijvoorbeeld golf en zwemmen.

Het sporthorloge wat het best bij jou past hangt af van een aantal factoren: je (sport) doelen, je wensen voor overige functies van het sporthorloge (zoals smartwatch functies, bijhouden slaapkwaliteit, VO2max meting etc.) en natuurlijk je budget. Daarnaast kan het formaat van het horloge nog een rol spelen, vooral als je erg smalle polsen hebt.

Let bij aanschaf vooral op de functies die je echt wilt gaan gebruiken. Veel extra functies klinkt leuk, maar als je de meeste functies niet gebruikt dan is het zonde van je geld én het gebruik van het sporthorloge kan daardoor wat lastiger zijn. Onnodig door functies bladeren die je niet gebruikt werkt frustrerend, zeker als je net lekker aan het sporten bent.

Waarom niet alle activitytrackers en smartwatches?

Fitbit Charge 5 activity tracker.

Bij het vergelijken van producten is het van belang dat de producten te vergelijken zijn en allen hetzelfde doel dienen. In het geval van sporthorloges: opslaan van je sportactiviteiten en uitgebreide analysemogelijkheden.

Smartwatches en fitnesstrackers kunnen ook je sportactiviteiten opslaan en analyseren, maar vaak zijn deze sport- en analysefuncties niet erg uitgebreid en ook niet altijd even betrouwbaar of nauwkeurig. Met de meeste smartwatches en activitytrackers kun je prima hardlopen of zwemmen, echter de sportspecifieke functies zijn minder uitgebreid dan bijvoorbeeld de functies van een Garmin Forerunner 745.

Speciaal voor smartwatch- en fitnesstrackers liefhebbers hebben we overzichten gemaakt met de beste smartwatches voor sporters en de beste fitnesstrackers voor sporters.

Adverteren op deze website?

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Copyright 2022 Springveer IT. Webdesign door Trail Magic Internetdiensten